Skip to content

Schilderwerken

Duurzame schilderwerken voor uw interieur

Natuurschilderwerken Joe Pauwels is dé ecologische schilder die duurzame schilderwerken in uw interieur realiseert. Ecologische verf is even kwalitatief als synthetische verf en is in een breed gamma aan kleuren verkrijgbaar. 

Wij werken met ecologische kwaliteitsverven van de merken Ecopaint, Biopin en Kreidzeit die we via de leverancier Biohome in Antwerpen aankopen. Met onze ecologische verf bent u zeker van een egale dekking en snelle uitdroging.

Waarom ecologische verf?

Ecologische verf bestaat uit onschadelijke en hernieuwbare grondstoffen, is reukarm en zuivert de binnenlucht. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw pas geverfde interieur. Mensen met allergieën ervaren bovendien veel minder irritatie aan de ogen of de keel. 

Schilderwerken laten uitvoeren

De nieuwste schildertechnieken

Als uw muren te veel oneffenheden vertonen, bedekken we ze eerst met vliesbehang vooraleer we ze schilderen. Wij scholen ons voortdurend bij in de nieuwste verftechnieken om u vlekkeloze resultaten af te leveren.

Naast uw muren en plafonds verven wij uw trappen, deuren, ramen en houtwerk als u dat wenst. We geven u ook graag uitgebreid kleuradvies. Vanuit Bree doorkruisen we heel Limburg om schilderwerken tot een goed einde te brengen.

Meer weten over natuurverf?

Natuurschilderwerken Joe Pauwels geeft u alle nodige informatie.